#

HIERROS ALTADILL
Desballestaments industrials.

Qui som

30 anys d’experiència en Demolicions industrials, valorització de ferralla i metalls i gestió de residus

A HIERROS ALTADILL ens dediquem des de fa més de 3 dècades (des de l’any 1989) a donar solucions personalitzades als nostres clients per a la gestió de DEMOLICIONS INDUSTRIALS, VALORITZACIÓ DE FERRALLA I GESTIÓ DE RESIDUS.

Gràcies a un gran Equip Humà amb una alta qualificació, experiència i passió pel que fa, garantim a tots els nostres stakeholders, la màxima qualitat tant en tots els nostres serveis com en l’atenció rebuda.

Som una empresa amb vocació de servei al medi ambient, per això creiem en la necessitat de realitzar la nostra activitat d’una forma sostenible i per això basem el nostre model de negoci en l’economia circular.

#
#

Els nostres serveis

HIERROS ALTADILL oferim els següents serveis:

#
Demolicions industrials

Amb l’experiència adquirida any rere any, Hierros Altadill gaudeix de personal especialitzat i la maquinària específica per efectuar les tasques de desballestament i/o enderrocament d’instal•lacions industrials, estructures metàl•liques i maquinària, tot això assegurant la màxima eficàcia en la gestió dels residus.

#
Retirada de residus

Si generen residus fèrrics i necessiten un gestor per poder ajudar-los en el seu treball diari, Hierros Altadill els recull els residus en les seves pròpies instal•lacions, per a això disposem de diferents tipus de vehicles, i amb el valor afegit d’un servei eficient i un gran equip humà a la seva disposició.

#
Servei de contenidors

Posem a la seva disposició la nostra gamma de contenidors perquè vostè pugui dipositar en les seves instal•lacions els residus metàl•lics que genera. Truqui’ns i el nostre personal li oferirà les solucions més avantatjoses per a la seva empresa.

#
Compra al detall

Si vostè és particular també pot portar a les nostres instal•lacions els seus residus (bateries, residus electrònics, metalls varis, ferralla) i nosaltres a més de pagar-li els millors preus, li garantim la gestió adequada d’aquests.

#
Premsat de ferralla in situ

Oferim el servei de premsatge in situ perquè els nostres clients puguin reduir els seus problemes d’espai.

#
Baixa de vehicles – CAT

En les instal•lacions de Hierros Altadill disposem de centres de descontaminació de vehicles per a la correcta gestió dels VFU. Porta’ns el teu cotxe vell, moto o vehicle industrial i realitzarem tots els tràmits de baixa de forma totalment gratuïta i al moment.

#
Venda de ferro

Disposem d’un ampli estoc de ferro de segona mà així com nou. Servei de tall i preparació sense esperes. Per veure més visiti la nostra web http://hierrosegundamano.com

#
Gestió integral de transformadors elèctrics

Si la seva empresa necessita tractar un d’aquests equips, a Hierros Altadill estem autoritzats per a la seva recollida, desmantellament i el reciclatge dels materials resultants.

#

Materials que comercialitzem

residuos
Ferralles
Primera, Demolició industrial, OA, Retall, Oxitall, Encenall, Chapajo...
residuos
Alumini
Carter, Llandes, Retall, Perfil,...
residuos
Coure
Millberry, Candy Berry, Bird Cliff, cables elèctrics...
residuos
Inoxidable
304, 316, 310, Ferrític,…
residuos
Plom
residuos
Bateries
Pb, Ni-Cd, Li-Ion,...
residuos
Residus electrònics
residuos
Metalls varis
Aliatges especials, motors elèctrics, llautó, bronze,…

El nostre sistema
integrat de gestió

A HIERROS ALTADILL, S.L. coneixedors que el nostre futur en el sector ve determinat per la satisfacció tant dels nostres proveïdors com dels nostres clients, la protecció del Medi Ambient i la Seguretat i Salut en el Treball a la nostra organització, ens comprometem a mantenir integrats en la nostra gestió i en el desenvolupament dels nostres processos i serveis, els principis de Qualitat, protecció del Medi ambient i de la Seguretat i Salut en el Treball de l’organització.

Pioners en el sector en l’obtenció de les certificacions ISO 9001 i ISO 14001.

Veure les nostres certificacions ⇲

Política d'empresa ⇲

#

Galeria de fotos

Associacions

a les que pertanyem

AETRAC
BIR Member
Gremi de Recuperació de Catalunya
The Global Compact
Federación Española de la Recuperación y el Reciclaje
Servicios

Últimes Novetats

Contacti amb nosaltres

L’atendrem en la major brevetat possible

Hierros Altadill S.L.

Ctra. N-420 Km. 803 - 43780 Gandesa
info@hierrosaltadill.com

Horari

De Dilluns a Divendres 8:00 - 13:00 i 14:30 - 18:30
Dissabte i Diumenge: Tancat

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE HIERROS ALTADILL S.L.. Finalitats: Respondre a les seves sol•licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, incloent el correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets per info@hierrosaltadill.com.

Accepto rebre informació comercial, incloent per correu electrònic.
He llegit i Accepto la Política de Privacitat

Magatzems

Perafort, Tarragona Ctra. N-240 Km. 9,25 - 43152
977 61 01 08

Gandesa Ctra. N-420 Km. 803 - 43780 Gandesa
977 420 425 / 977 420 383 639 336 602

Santa Bárbara Ctra. T-350 Km. 0,5 - 43570 Santa Bárbara
977 718 677 / 606 642 916